Floorman logo

Heikkinen yhtiöt

Heikkinen Yhtiöt on vakavarainen lattia-alan urakointiyritys. Pääkonttorimme sijaitsee Joensuussa ja sen lisäksi toimipisteitämme on Vantaalla, Tampereella ja Seinäjoella. Palvelemme pohjoissuomalaisia asiakkaitamme Oulusta, itäsuomalaisia Joensuusta, Etelä-Suomea Vantaalta ja Lahdesta sekä Länsi-Suomea Tampereelta käsin. Toimialueenamme on koko Suomi.

Yhtiön päätoimintoja ovat matto-, parketti, asennus-, urheilu- ja massalattiat sekä laatoitus- ja kivityöt, pumpputasoitus, sisustusurakointi ja julkisivulaatoitukset. Yhtiö tarjoaa suoraviivaista ja kustannustehokasta urakointia rakennusliikkeille, kunnille ja laitoksille.

Heikkinen Yhtiöiden palveluksessa on noin 200 ammattilaista ja liikevaihto on noin 38 miljoonaa euroa (v. 2014). Heikkinen yhtiöillä ja sen työntekijöillä on vahva halu tehdä laatua aikataulussa. Meille riittää, että on aikaa tehdä urakka kertaalleen, uusimiseen ei tarvitse varata aikaa.Palvelut:

Heikkinen Yhtiöt toimii yhden yhtiön alla entisten viiden sijasta.

Yhdistymisen ansiosta toimintomme selkeytyvät ja palvelemme asiakkaitamme entistä laajemmin ja monipuolisemmin. Heikkinen Yhtiöt toimii ympäri Suomea kaikkien palveluidensa osalta.